Diets

We have prepared for you some of the best diets from all around the world and all ages. We suggest to start with the Biblical Diet and feel the life of Jesus and his disciples

EnITLab Kft.

 

Magunkról

Cégünk, az EnITLab Kft., 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy az informatika területén az évek során megszerzett tapasztalatokat az Ügyfeleink szolgálatába állítsuk, pályázataik, projektjeik zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. Elsősorban projektek menedzselése, komplex informatikai szolgáltatások és tanácsadás a fő tevékenységi területünk, de a kapcsolódó területeken (eszközbeszerzések, egyedi szakértők, pályázatok, üzemeltetés stb.) is sikerült a piac meghatározó szereplőivel értékes partnerkapcsolatokat kiépítenünk. Cégünk filozófiája, hogy nincs kivitelezhetetlen projekt, nincs megoldhatatlan IT probléma. Küldetésünk, hogy Ügyfeleink kívánalmait és a lehetőségeket mérlegelve mindig az elérhető legjobb megoldást javasoljuk számukra, támogatva Őket tevékenységük zavartalan fejlesztésében. Ügyfélkörünk elsősorban kis és közepes vállalkozások, mivel számukra kínálunk nagyvállalati szintű, de elérhető árú termékeket és szolgáltatásokat.

Portfóliónk

Informatikai szolgáltatás portfóliónk a tanácsadástól, a komplex projektek kivitelezésén és menedzselésén keresztül, az elkészült rendszerek üzemeltetéséig terjed. Szakértő kollégáink/partnereink több éves multinacionális tapasztalatokkal, speciális minősítésekkel (ITIL, MCSA…stb.) garanciát nyújtanak a minőségi, megbízható munkavégzésre.

Miért mi?

Fiatalos, lendületes csapatot alkotunk, lételemünk a kihívás. Számunkra nem akadály megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, rendszertervezés, fejlesztés, projekt menedzsment, vagy éppen az oktatás. Ezen feladatokra mindig a projekt méretéhez legalkalmasabb szakértővel, partnerekkel dolgozunk együtt, koordinálva, menedzselve az ő munkájukat is. Lelkiismeretes munkánkkal biztosítjuk a magas minőséget, ezzel is növelve a sikeres projekt zárás esélyét.

Dőljön hátra és bízza ránk projektjeinek koordinálását, menedzsmentjét a feladat teljes életciklusában.

Keressen minket bizalommal, biztos Önnek is van pár jó tanácsunk üzlete fejlesztése, hatékony üzemeltetése érdekében!

Tisztelettel,
Cseri András
Ügyvezető Igazgató