Rólunk


Cégünk, az EnITLab Kft.

Küldetésünk, hogy Ügyfeleink kívánalmait és a lehetőségeket mérlegelve mindig az elérhető legjobb megoldást javasoljuk számukra, támogatva Őket tevékenységük zavartalan fejlesztésében. Ügyfélkörünk elsősorban kis és közepes vállalkozások, mivel számukra kínálunk nagyvállalati szintű, de elérhető árú termékeket és szolgáltatásokat.

Portfóliónk

 

Informatikai szolgáltatás portfóliónk a tanácsadástól, tervezéstől a komplex projektek kivitelezéséig terjed. Szakértő kollégáink/partnereink több éves multinacionális tapasztalatokkal, speciális minősítésekkel (ITIL, MCSA…stb.) garanciát nyújtanak a minőségi, megbízható munkavégzésre.

Miért mi?


01.

Fiatalos, lendületes csapatot alkotunk, lételemünk a kihívás. Számunkra nem akadály megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, rendszertervezés, fejlesztés, projekt menedzsment, vagy éppen az oktatás. Ezen feladatokra mindig a projekt méretéhez legalkalmasabb szakértővel, partnerekkel dolgozunk együtt, koordinálva, menedzselve az ő munkájukat is. Lelkiismeretes munkánkkal biztosítjuk a magas minőséget, ezzel is növelve a sikeres projekt zárás esélyét.

02.

Dőljön hátra és bízza ránk projektjeinek koordinálását, menedzsmentjét a feladat teljes életciklusában.


03.

Keressen minket bizalommal, biztos Önnek is van pár jó tanácsunk üzlete fejlesztése, hatékony üzemeltetése érdekében!

Tisztelettel,

Cseri András
Ügyvezető Igazgató